Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان خواستار تدوین نقشه مدیریت بحران راه‌های استان اصفهان برای مقابله با هرگونه بحران و حوادث غیرمترقبه جاده‌ای شد. ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی خضری صبح امروز در کارگروه تخصصی مدیریت بحران اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان اصفهان اظهار داشت:‌ آمادگی در بخش راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به‌عنوان دو مقوله استراتژیک و حساس کشور ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اصفهان جانشین و معین استان تهران در مواقع بروز بحران است، ادامه داد: اولین گام برای مدیریت بحران، داشتن شناخت دقیق و کامل از ظرفیت‌ها، نقاط ضعف و قوت است.

رئیس کارگروه تخصصی مدیریت بحران راهداری و حمل ‌و نقل جاده‌ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در همه بحران‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد، اخلال در عبور مرور مردم و ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای علاوه بر ایجاد مشکلات برای مردم استان، خدمت‌رسانی به مردم را دچار مشکل می‌کند.

وی تأکید کرد: برگزاری مانورهای متعدد، ایجاد آمادگی در مجتمع‌های خدماتی- رفاهی برای مقابله با بحران، تدوین بسته‌های آموزشی مدیریت بحران برای راهداران و سایر کارشناسان ازجمله مسائلی است که باید موردتوجه قرار گیرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان تشکیل اتاق بحران در مواقع بروز بلایای طبیعی یا انسانی را ضروری دانست و افزود: مدیریت صحنه یکی از کلیدی‌ترین موضوعات در مدیریت بحران به شمار می‌آید که نیازمند توجه بیشتر است.

نقشه راه‌های جایگزین راه‌های شریانی در حال تدوین است

جانشین رئیس کارگروه مدیریت بحران حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان نیز در این جلسه خواستار توجه ویژه به مقوله مدیریت صحنه بحران شد و افزود: هماهنگ‌سازی دستگاه‌های حاضر در صحنه برای کاهش تلفات و جلوگیری از بروز بحران‌های احتمالی دیگر ضروری است.

فرزاد دادخواه بزرگ‌ترین مشکل در هنگام وقوع بحران را عدم دسترسی به اطلاعات دانست و گفت: اطلاعات در سازمان‌ها نباید قائم به شخص باشد زیرا در نبود آن شخص تصمیم‌گیری برای مدیران بدون اطلاعات کافی سخت خواهد بود.

وی اضافه کرد: اطلاعات در کارگروه مدیریت بحران باید قائم به اعضا باشد تا در مواقع لزوم همه افراد عضو امکان تصمیم‌گیری صحیح بر اساس اطلاعات کامل را داشته باشند.

جانشین رئیس کارگروه مدیریت بحران حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: نقشه راه‌های جایگزین راه‌های شریانی استان اصفهان در آینده نزدیک تدوین و در اختیار مسئولان ذی‌ربط قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/ ز

R41346/P41362/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرترددترین جاده کشور کدام است؟

به گزارش خبرآنلاین ،سرهنگ ابراهیم ارزانی در نشست خبری که ظهر امروز در محل پلیس راه آزادراه تهران – شمال برگزار شد. گفت: حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ در محدوده محورهای مواصلاتی پایتخت است. و حوزه پوشش آن از شمال در آزادراه تهران – شمال تا قبل از شهرستانک و همچنین محورهای شمیرانات و لواسانات و میگون و آزادراه پردیس و جاده قدیم جاجرود و …، از غرب آزادراه تهران – کرج تا گرمدره، از شرق و جنوب نیز آزادراه تهران – قم تا کیلومتر ۶۵، آزادراه غدیر تا کیلومتر ۳۱، جاده امام‌رضا تا سرتوتک و جاده‌های ری و ورامین و … را دربر می‌گیرد. آزادراه تهران – ساوه نیز در اختیار فرماندهی پلیس راه غرب استان تهران است.

ایسنا در خبری نوشت:وی ادامه داد:‌ در مجموع حدود یک درصد راه‌های کشور در حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ قرار دارد. اما برابر آمارها حدود ۱۳ درصد ترددهای کل کشور از این راه‌ها انجام شده است. همچنین پرترددترین محور مواصلاتی کشور یعنی آزادراه تهران – کرج نیز در حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ قرار دارد. به‌طوریکه روزانه حدود ۲۴۰ هزار تردد در آن انجام می‌شود.

کاهش شش درصدی شمار جان‌باختگان تصادفات جاده‌ای

به گفته فرمانده پلیس راه تهران بزرگ در مجموع در سال گذشته یک میلیارد و ۱۲۸ میلیون و ۳۴۵ تردد در جاده‌های استان تهران ثبت شده. که حدود نیمی از آن یعنی معادل ۶۰۰ میلیون تردد در حوزه ترافیک بزرگ انجام شده است. همچنین در سال ۱۴۰۲ با تلاش همکاران پلیس راه و همکاری خوب مردم. ما شاهد کاهش شش درصدی شمار جان‌باختگان تصادفات جاده‌ای در حوزه استحفاظی تهران بزرگ بودیم.

رئیس پلیس راه پایتخت با بیان اینکه اوج تصادفات در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ رخ داده. و به بازگشت از محل کار و خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان بازمی‌گردد. تصریح کرد: ۲۶ درصد علت تصادفات در جاده‌های تهران بزرگ عدم توجه به جلو است.

ارزانی درباره استفاده از پهپاد برای رصد وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی نیز گفت: بکارگیری پهپادها برنامه‌ریزی شده و لیکن هنوز به پلیس راه پایتخت اختصاص پیدا نکرده است.

لاین اضطرار مخصوص خودروهای امدادی، پلیس و امداد رسان است

وی با بیان اینکه تردد برخی خودروها از لاین اضطرار با سرعت بالا منجر به وقوع تصادفات فوتی با خودروهای متوقف در این معبر شده است گفت:: لاین اضطرار مخصوص خودروهای امدادی، پلیس و امداد رسان است و پلیس با آن برخورد خواهد کرد.

رئیس پلیس راه پایتخت با بیان اینکه تردد موتورسیکلت در کلیه آزادراه‌ها ممنوع است افزود: مأموران پلیس راه به محض مشاهده با تردد موتورها در آزادراه برخورد کرده و موتورها توقیف می شوند؛ موتورهای سنگین هم که اصلا اجازه تردد نداشته و به محض مشاهده توقیف می‌شوند.

ارزانی همچنین درباره کاهش آمار تصادفات جاده‌ای نیز گفت: هدف‌گذاری ما کاهش ۱۰ درصدی شمار قربانیان حوادث رانندگی در جاده‌های تهران بزرگ است. این موضوع با کمک مردم و همچنین افزایش مبلغ جریمه‌ها دست‌یافتنی خواهد بود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904402

دیگر خبرها

  • پرترددترین جاده کشور کدام است؟
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین